Edinilen bilgiye göre, Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde Rebbani D. (23) 2 gün önce Şahin C.’nin (23) çalıştırdığı Tekel bayiine gelerek bira alıp parasını ödemeden gitti. Rebbani D., bir gün sonra yine iş yerine gelip bira alıp parasını ödemedi. Dün gece de Rebbani D. bayiiye gelip bira almak isteyince Şahin C., "Dur bakalım iki gündür bira alıp parasını vermiyorsun. Önce parayı ver, sonra biranı alırsın" dedi. 

Rebbani D., "Sana para yok" diyerek bira almak istedi. Birayı vermeyince bıçakla Şahin C.’yi bacağından ve elinden yaraladı. Şahin C. de Tekel bayiinden bıçak alarak Rebbani D.’yi kasığından bıçakladı. Çevredeki vatandaşlar ambulans çağırdı. Gelen ambulanslarla farklı hastanelere kaldırılan yaralılardan Rebbani D. hayatını kaybetti. Rebbani D.’nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Şahin C. ise tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildikten sonra gözaltına alındı. Şahin C. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

KAHVEDE YASA DIŞI AT YARIŞI OYNATMAK İSTEDİ, KAHVEHANECİNİN ÇIRAĞINI ÖLDÜRDÜ
Bu arada Anadolu Mahallesi'nde de Mustafa E. (34), yasa dışı at yarışı oynatmak için Ali Can Kayas'ın kahvehanesini gitti. Ancak Kayas, Mustafa E.’nin at yarışı oynatmasına izin vermedi. Çıkan tartışma vatandaşların araya girmesiyle biterken, Mustafa E. olay yerinden ayrıldı.

Ancak bir süre sonra arkadaşları Ahmet Can E. ve Mehmet Ç. ile birlikte geri gelen Mustafa E., çıkan tartışmada tüfekle kahvede çalışan Salih Kısaç’ı yaraladı. Kısaç yaralanınca zanlılar olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Kısaç hayatını kaybetti. Polis ise zanlıları yakalayıp gözaltına alındı. Kısaç'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Zanlıların sorgusu devam ediyor.
Editör: Barış Köksal