Düğün törenine, ev sahibi Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile Yusuf Paksoy’un yanı sıra İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Ak Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, sanat camiasından Kadir İnanır, İzzet Yıldızhan ve çok sayıda valinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli katıldı.

Düğüne ev sahipliği yapan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, konuklarını kapıda tek tek karşıladı. Konukların gelmesiyle birlikte nikah töreni için salona geçildi. Genç çiftin nikahını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kıyarken şahitliğini ise İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, eski içişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Milletvekili Necati Çetinkaya, Bursa Valisi Şehabettin Harput, İstanbul Vali Hüseyin Avni Mutlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile sanatçı Kadir İnanır yaptı.

Nikah kıyıldıktan sonra söz alan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, genç çifte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk istemini hatırlatarak mutluluk diledi.

Törenin ardından bir konuşma yapan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Bütün Türkiye’nin dört bir yanından misafirler geldi. Bu Türkiye’nin nikahı. Bugün bu çift, inşallah babalarının yaşadığı mutluluk gibi ileride bir değil, iki değil, üç değil dört kez bu mutluluğu (çocuk) yaşar. Bende genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi. Şahin, daha sonra aile cüzdanını vermek üzere Abdülkadir Aksu’ya cüzdanı takdim etti. Aksu’da cüzdanı genç çifte vererek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Editör: Barış Köksal