Vali Demirtaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya, kurul üyelerini oluşturan kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 2017 yılı yatırım programında yer alan projelerin ele alındığı toplantıda konuşan Vali Demirtaş, yapımı süren hizmetlerin öngörülen sürede tamamlanmasına büyük önem verdiklerini söyledi.

Projelerin öngörülen sürelerde tamamlanması için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdindeki gerekli diyalog ve işbirliğinin sağlanmasının yanı sıra koordineli çalışılmasının da önem taşıdığını ifade eden Vali Demirtaş, şöyle devam etti:
"Çeşitli anma etkinlikleri düzenlediğimiz 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde, bu kalkışmaya canları ve kanları pahasına göğüs geren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Aziz milletimizin kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz’u asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Siz değerli kurul üyelerimizi, 15 Temmuz Cumartesi Günü Merkez Park’ta gerçekleştireceğimiz ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinliklerine, eşleriniz, çocuklarınız ve tüm aile fertlerinizle birlikte davet ediyorum” dedi.
 
Editör: Barış Köksal