Şampiyonluk yolunda oynayacakları sezonun en zorlu maçı öncesi destek çağrısı yapan Emin Yumuşak, “Desteğe hemen şu anda ihtiyacımız var. Hedefe ulaştıktan sonra yanımızda olacak kimseye izin vermeyeceğiz” dedi.

Bugün yanlarında olmayan insanları elde edilecek şampiyonluk sonrası içlerine almayacaklarının altını çizen Yumuşak, kıvılcımın ateşlenmesi için neyin beklenildiğine anlam veremediğini kaydetti. 20 yıl sonra Süper Lig’in kapısına ilk kez bu kadar yakın olduklarını belirten Yumuşak, “Cumartesi günü sezonun en zorlu maçına çıkacağız. Fakat ne hikmetse Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü dışında bu takıma destek veren başka kimse yok. Destek için şu an tam sırası” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Aydoğdu ise, Adana şehrinin artık uyanması gerektiğini, şampiyonluğa koşar adım giden bir takıma sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Öte yandan, cumartesi deplasmanda oynanacak Kayserispor maçı için Adana Demirspor'a ayrılan bin 600 kişilik biletin tamamının satıldığını bildirdi.
Editör: Barış Köksal