PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam kampında teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde sürdürüyor. Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, çok önemli bir kulübe geldiğini belirterek, "Gerçekten geçmişi büyük başarılarla dolu, büyük bir taraftar kitlesine sahip ve 21 yıllık Süper Lig özlemiyle yanıp tutuşan bir kulüpteyim. Benim adıma bu takımda olmak büyük bir gurur. Yeni bir yönetim ve teknik heyetle büyük bir heyecanla büyük bir hedefe kitlenmiş vaziyette yeni sezon hazırlıklarına başladık" dedi.

Kısa süre içinde olumlu transferler yapmaya çalıştıklarını anlatan Özköylü, "Çünkü geçen seneden tamamen boşalmış, elinde 4-5 oyuncusu kalmış bir takım. Kongresi geç yapılmış, yapıldıktan sonra teknik direktörün gelmesi biraz zaman almış. Normal şartlarda büyük dezavantajlarla yeni sezona başlamış gözüksek de yaptığımız yoğun çalışmalarla, başkanımız ve taraftarın desteğiyle kısa sürede çok önemli oyuncuları kadromuza kattık. Çok keyifli bir takım ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

"ZOR BİR SEZON OLACAK"

Eksikleri tamamlayarak en kısa sürede yeni sezona hazır hale geleceklerini belirten Özköylü, "Zor bir sezon olacak, çok güçlü takımlar var, büyük yatırımları yapan takımlar var. Onlarla beraber bu yarışın içinde olmak bizim için çok önemli. Hedefimiz Süper Lig'e çıkan takımlardan birisi olabilmek. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

"GEÇEN SEZONU TELAFİ EDECEĞİZ"

Özköylü, "Geçen sene herkesin 'Süper Lig'e çıkan takımlardan birisi Adana Demirspor' dediği anlarda, son haftalarda yaşanan puan kayıpları maalesef bu büyük camianın beklentisine olumsuz yansıdı. Tabii ki bunun taraftarda, şehirde oluşturduğu bir handikap oldu ama biz bunu telafi etmek için sezona başladık. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah şehrimizle, oyuncularımız ve yönetimle herkes bu iş için kenetlendi. Bu sene bu işi başarmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Futbolcuların daha keyifli olması için antrenmanları müzik eşliğinde yaptıklarını belirten Özköylü, "İşin içine başka bir heyecan katarak yapmak istiyoruz. Çok olumlu geri dönüşümüz var. Bunu daha önce çalıştırdığımız birçok takımda yaptık. Bu anlamda oyuncuyu rahatlatıyor, üzerindeki gerginliği, stresi alıyor ve antrenmana daha iyi motive olmasını sağlıyor" dedi.

DAĞLAROĞLU: "ONLARIN KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Kaleci Oğuz Dağlaroğlu, Adana Demirspor'a şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti. Tek hedef doğrultusunda hazırlıkların sürdüğünü söyleyen Dağlaroğlu, "Adana Demirspor taraftarı beni çok heyecanlandırıyor. Bir an önce onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. İnşallah onların önünde sayısız zafer yaşayarak Adana Demirspor'u Süper Lig'de göreceğiz" diye konuştu.

TAŞDEMİR: "HEDEFLERİMİZ VAR"

Adana Demirsporlu oyuncu Anıl Taşdemir ise geçen yıl şampiyonluk yaşayan bir kulüpten geldiğini hatırlattı. Taşdemir, "Hedeflerimiz var. Adana Demirspor seyircisi, yönetimi ve teknik heyetiyle bu yıl Süper Lig'in en önemli adayı. Büyük taraftarı olan bir takımda olmak bana gurur veriyor. Adana Demirspor taraftarının ne kadar büyük olduğunu söylemeye gerek yok, bütün Türkiye biliyor" dedi. 
Editör: Barış Köksal