Adana Demirspor İkinci Başkanı Mehmet Gökoğlu ile Basın Sözcüsü ve Federasyon Sorumlusu Yüksel Yavuz, yönetimdeki görev dağılımını basın mensupları ile paylaştı. 
Gökoğlu, Başkanvekili, Alt Yapı ve Amatör Kulüp Sorumluluğuna Aziz Kaya, As Başkanlığa Derviş Erten, Muhasip Üyeliğe, Hukuki İşler ve İdari İşler Sorumluluğuna Müslüm Susar, Profesyonel Spor Dallardan Sorumlu Yöneticiliğine Şerif Güler, Yurtdışı İlişkiler Sorumluluğuna Yücel Tekcan, Reklam ve Sponsorluk Sorumluluğuna Kazım Bilcan, Stadyum ve Taraftar Sorumluluğuna Mahmut Sami Zedelenmez, Yönetim Kurulu Üyeliğine Murat Çardak, Sportif Direktörlüğe ise Bayram Oral'ın getirildiğini belirtti.
Transfer Komitesinin ise Mehmet Gökoğlu, Şerif Güler, Müslüm Susar, Derviş Erten ve Aziz Kaya'dan oluştuğunu kaydeden 
Gökoğlu, Mustafa Tuncel’in önderliğinde birlik, beraberlik ve aile ortamı oluşturarak bütünlük içerisinde Adana Demirspor’u başarıya taşıyacaklarını söyledi. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu aktaran Gökoğlu, Adana’nın özlemle beklediği başarıyı yakalamak için hep beraber hizmet vereceklerini ifade etti.
Mehmet Gökoğlu, ilk olarak iç transferi çözmek istediklerini belirterek, "Teknik direktör ve futbolcu konusunu oldu bittiye getirerek hata yapmak istemiyoruz. Hata da yapabiliriz ama bunu asgariye indirmek istiyoruz” dedi.
İç transferin ardından hoca konusunu çözeceklerini vurgulayan Basın Sözcüsü Yavuz ise şu aşamada isim vermelerinin mümkün olmadığını söyledi.
Editör: Barış Köksal