Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, Hukuk-İdari İşler Sorumlusu Müslüm Susar, Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Kazım Bilcan ve Taraftar-Stadyum Sorumlusu Mahmut Sami Zedelenmez ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu, “Kalecimiz Şener ile sözleşmemiz 1 yıl daha vardı. Ancak biz şimdiden 1 yıl daha uzattık. Yani Şener 2 yıl daha Adana Demirsporumuz’da olacak. Sözleşmesi sona eren Rıdvan’la da 2 yıllık anlaşma sağladık” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu, “Teknik Direktör Yücel İldiz ile Başkanımız Mustafa Tuncel ve yönetim kurulu olarak yaklaşık 2 saatlik bir görüşme yaptık. Olumlu geçen toplantının ardından her iki taraf da 2 günlük bir düşünme süresi görüşünde birleşti. Önümüzdeki günlerde Yücel İldiz ile yine oturup görüşeceğiz. Süper Lig’e çıkma adına Başkanımız Mustafa Tuncel önderliğinde kenetlendik. Başarıyı getirmek için çok büyük mücadeleler vereceğiz” şeklinde konuştu.

Adana halkı ve Adana Demirspor taraftarına çok alıştığını belirten kaleci Şener ise, “Sözleşmem 1 yıl daha devam ediyordu. Ancak yönetim kurulumuz ile oturup görüştük. Şimdiden 1 yıl daha anlaşma imzaladık. Beni benimseyen Adana halkı ve Adana Demirspor taraftarına ben de çok alıştım. Burası benim yuvam” dedi.
Mavi-lacivertli kulüple olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Başkan Tuncel ve yönetim kuruluna teşekkür eden Rıdvan Koçak ise, geçen yıl kaçırdıkları Süper Lig'e bu yıl birlik ve beraberlik ortamında kavuşacaklarını söyledi.
Editör: Barış Köksal