Bank Asya 1. Lig’e yükselecek son takım, 31 Mayıs Perşembe günü Denizli Atatürk Stadı’nda Adana Demirspor ile Fethiyespor arasında oynanacak ‘final’ maçı ile belli olacak. Barış Şimşek’in yöneteceği mücadeleyi kazanacak olan takım, gelecek sezon bir üst lig olan; ‘Bank Asya 1. Lig’de mücadele edecek. Bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Ercan Albay nezaretinde sürdüren Güney temsilcisi, zafere inanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, artık sözün bittiği yere geldiklerini ve son 90 dakikaya çıkacaklarının altını çizerek, “Son 90 dakikamız kaldı; inşallah bu son maçı da alıp Adana’mızın, taraftarımızın özlemle beklediği şampiyonluğa ulaşıp, zaferle bitiririz” dedi.

“ZAFERE DOĞRU İLERLERKEN SON VİRAJI DÖNECEĞİZ”

Bugünlere gelmelerinde başta Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz olmak üzere kendilerine destek veren ve katkıda bulunanlara da teşekkür eden Gökoğlu, “Ayrıca Denizli’ye otobüs kaldırarak tüm Adana Demirspor ailesini bir araya getirip, tek yumruk olmamızda yardımcı olan yöneticilerimize, işadamlarımıza, belediyelerimize ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz. Ve bu son final maçında da desteklerini aynı şekilde bekliyoruz. Zafere doğru ilerlediğimiz bu son virajda valimizi, milletvekillerimizi, belediye başkanlarımız ile birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcilerini, işadamlarımızı ve tüm Adana Demirspor taraftarını Denizli’de görmek; bizlere onur ve güç verecek. Tüm Adana’yı Denizli’de tek yumruk ve tek yürek olarak görmek bize ayrı bir mutluluk ve güç katacak” ifadesini kullandı.

İŞADAMLARI DENİZLİ’YE ‘ÖZEL’ UÇAK KALDIRACAK

Öte yandan, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD), Denizli’deki final karşılaşması için başta Vali Hüseyin Avni Coş olmak üzere milletvekilleri, belediye başkanları, oda başkanları, gazeteci ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan 180 kişilik bir heyet için uçak kiralandığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan ADSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, “Adana Demirspor'un final maçında da Adanalılar'ın tribünleri doldurması takımımıza büyük bir moral ve motivasyon sağlayacak. ADSİAD olarak Adana’nın ekonomik, sosyal ve sportif alanlarda birleşmesi gerektiğine inanarak hareket ediyoruz. Bu hareketimizin örneklerinden birini de Demirspor maçında göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kalbi Adana takımlarının başarısı için atan her Adanalı maçı tribünden izlemeye gayret göstermeli. Adanaspor üzüntüsünden sonra Mavi-Lacivertli takımımızın Banka Asya 1. Ligi'ne yükselmesiyle sevinç yaşamak istiyoruz" dedi.

Editör: Barış Köksal