Aytaç Durak Tesisleri’nde Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan antrenmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında oynayan oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma antrenmanı gerçekleştirdi. 

Mavi-lacivertli takım, ligde namağlup olarak mücadelesini sürdürürken, Balıkesirspor deplasmanından mutlu dönerek camiayı sevindirmek istiyor.

Cumartesi günü sabah saatlerinde hava yoluyla İzmir’e gidecek olan mavi-lacivertli takım oradan da kara yoluyla Balıkesir’e hareket edecek.

Takıma değişen kurallarla ilgili eğitim semineri verildi

TFF MHK Üyesi Kadir Tozlu tarafından değişen yeni oyun kurallarıyla ilgili Adana Demirspor takımına eğitim semineri verildi. Aytaç Durak Tesisleri’nde yapılan bilgilendirmede pozisyonları sinevizyon aracılığıyla gösteren Kadir Tozlu, son 30 yılın en çok değişikliğine bu yıl imza atıldığını söyledi. 

Futbolcu sağlığı ve eşitliğin bu yıl da en önemli konulardan birisi olduğunu anlatan Tozlu, "Bariz gol şansının engellenmesi en önemli konuların başında geliyor. Oyuncunun niyeti ceza alanı içinde topla oynamak ise sarı kart penaltı, eğer değilse kırmızı kart penaltı. Oyuncu yine bariz gol şansını elle engelliyorsa o da ihraç nedeni. Adana Demirspor’a 2016-2017 futbol sezonunda başarılar diliyorum" dedi.
Editör: Barış Köksal