Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Adana Güney Çevre Yolu, Adana - Karataş yolu, Adana Şehir Hastanesi Otoyol Bağlantı Kavşağı ve İmamoğlu - Aladağ Yolu projelerinin geldiği aşamalar masaya yatırıldı.
Toplantı sırasında Vali Mahmut Demirtaş’a brifing veren Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost, Adana Güney Çevre Yolu projesine yönelik güzergah ve kamulaştırma çalışmaları ile arazide yapılan çalışmaları anlattı.

Bölge Müdürü Dost, Adana - Karataş yolunun ihalesinin yapıldığını, sıcak karışım ile gerçekleştirilecek olan bölünmüş yol çalışmasına 2017 yılında başlanacağını, Adana Şehir Hastanesi Otoyol Bağlantı Kavşağı çalışmalarının ivedi şekilde devam ettiğini ve kavşağın 2017 yılında açılacağını, İmamoğlu - Aladağ yolu için ihale süreci tamamlandığını ve çalışmalara başlandığını aktardı.

Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost ile kurum çalışanları ile bu önemli projelerin Adana’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, bu projelerin kent için çok önemli birer ulaşım projesi olduğuna dikkat çekti.
Söz konusu çalışmaların öngörülen sürelerde tamamlanması ve hizmete sunulması için ellerinden gelen tüm gayreti göstermeye kararlı olduklarını kaydeden Vali Demirtaş, çalışmalara titizlikle devam edilmesi ve yaşanabilecek aksaklıkların en kısa sürede giderilmesi için ilgili tüm kurum ve kuruluşların koordine içinde hareket etmesi talimatı verdi.
 
Editör: Barış Köksal