Olay, Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir güvenlik görevlisi park içerisinde hareketsiz yatan kız çocuğu görmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kızın 16 yaşındaki M.D. olduğunu belirledi. M.D.'nin İstanbul’da kaldığı sevgi evlerinden izinli olarak annesine bayram ziyareti için Adana’ya geldiği öğrenildi. M.D'nin dün akşam 18.00 sıralarında şehri gezmeye çıktığı, Kuvayi Milliye Parkı'nda tanımadığı 3 erkek ile tanıştığı ve tanıştığı erkekler ile dolmuşa binerek Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan boş bir inşaat içerisine gittiği öğrenildi. Erkekler ile alkol alan M.D. bir süre sonra yanlarından ayrılarak, Döşeme Mahallesi'nde bulunan parka geldiği ve park içerisinde uyuduğu sırada polis ekiplerinin yanına gelerek uyandırdığı öğrenildi. 

M.D.'nin polis memurlarına, ”Beni 3 kişi götürdü, bir yerde bana alkol verdiler. Sonrada buraya gelmişim, nasıl geldiğimi bilmiyorum. Bana ne yaptıklarını hatırlamıyorum” diye ifade verdi. Daha sonra Çukurova Üniversitesi Adana Balcalı Hastanesine götürülen M.D.’ye beden muayenesi yapıldı. Beden muayenesinde tecavüz bulgusu olmadığı ve bakire olduğu tespit edildi. 

M.D. emniyette verdiği ifadesinde ”Rüyamda gençler beni taciz etti. Ben bunların hepsini rüyamda gördüm. Bana kimse bir şey yapmadı” dediği bildirildi. 


 

Editör: Barış Köksal