Adana'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 15 kişiden 11'i tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesindeki Şakirpaşa ve Gürselpaşa mahalleleri ile Çukurova ilçesindeki Toros Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Polis ekipleri, operasyonlarda, şüpheliler S.Ü, M.K, N.K, O.E, C.Y, F.T, S.Y, M.A, H.R, M.C, G.A, S.İ, E.A, C.B. ve M.B'yi yakaladı. 

Gürselpaşa Mahallesi'ndeki metruk bir eve operasyon düzenleyen ekipler, yerde ve bir poşet içerisinde marihuana, çok sayıda "fişek" tabir edilen esrar ve uyuşturucu hap buldu. Şakirpaşa Mahallesi'nde yolda ateş yakıp yakınında bekleyen bir kişi de ekipler tarafından üzeri arandıktan sonra gözaltına alındı. Olay yerinde arama yapan ekipler bir poşette esrar ele geçirildi. 

Öte yandan, Toros Mahallesindeki bir kahvehanede bekleyip uyuşturucu siparişi aldığı ve iş yerinin karşısında bulunan evinden uyuşturucu maddeyi getirdiği iddia edilen bir şüpheli de gözaltına alındı. Şüphelinin evinde arama yapan ekipler, televizyon ünitesinin rafında iki poşet dolusu esrar ele geçirdi. Polis ekipleri, operasyonlarda toplam, "fişek" tabir edilen 600 pakette esrar, 310 uyuşturucu hap ve 3 küçük poşette marihuana ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 15 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi. Daha sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.Ü. savcılıktaki işlemlerinin ardından, nöbetçi mahkemeye çıkarılan M.C, C.B. ve H.R. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, M.K, N.K, O.E, C.Y, F.T, S.Y, M.A, G.A, S.İ, E.A. ve M.B. ise tutuklandı.
Editör: Barış Köksal