Bu yıl ilk kez düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan kamp, 200'den fazla öğrenci, öğretmen ve velinin katımıyla geçtiğimiz cumartesi gecesi okul bahçesinde gerçekleşti. Bahçede çadırlar kuran öğrenciler, 2-2 biten Beşiktaş-Galatasaray derbisini de hep birlikte, büyük bir heyecan içerisinde izledi. Daha sonra kamp ateşi etrafında toplanan Erkan Koleji ailesi, canlı müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak, etkinliğin keyfini çıkardı.
Yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisinde olan öğrenciler, kampta arkadaşlarıyla kaynaşarak, unutulmaz bir gece yaşadı.

Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Burak Hatipoğlu, sadece ders odaklı çalışmadıklarını, sosyal aktivitelerle de öğrencilerin yanında olduklarını belirtti. Hatipoğlu, "Öğrencilerimiz ve velilerimizle bugün 'yeni döneme merhaba' kampında buluştuk. Yeni döneme yeni bir heyecanla, birlik ve beraberlik içerisinde başlamak ve öğrencilerimizle kaynaşmak adına günümüzü paylaştığımız okulda uyumaya karar verdik. Bu kamp öğrencilerimiz için büyük bir motivasyon olacak. Okulumuzda ilkini gerçekleştirdiğimiz bu kampı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.
Editör: Barış Köksal