Uygulama noktasına gelen Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, öğrencilerin sevgi gösterisi ile karşılandı.Okuldaki kız öğrenciler, narkotim yeleği giyip polis motosikletine binmek için uzun süre kuyrukta bekledi.Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri okul etrafında hassas burunlu narkotik köpekleriyle uygulama yaparken, Adana Emniyet Müdürü Osman Ak da burada okuyan öğrencilerle daha önce çektirdiği fotoğrafları okula getirip, çocuklara teslim etti. Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesine bağlı Havuzlubahçe, Mirzaçelebi ve Hürriyet mahallelerinde okul etrafında uygulama yaptı. Uygulamaya hassas burunlu narkotik köpeği 'Aslan' da katılarak arama yaptı. Yapılan aramalarda okul çevresi temiz çıktı. Arama yapılırken özel harekat polisleri de evlerin damlarında uzun namlulu silahlarla önlem aldı. Uygulamaya katılan narkotik ve yunus ekipleri otomobil ve şahıslarda arama yaptı. Vatandaşların kimliği alınarak GBT sorgusu yapıldı.
 
Osman Ak'tan öğrencilere fotoğraf jesti

Bu arada, Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, hem uygulamayı yerinde gördü hem de bir süre önce kendini makamında ziyaret eden Havuzlubahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle çektirdiği fotoğrafları getirdi, kendilerine teslim etti. Okulda yüzlerce öğrencinin sevgi seliyle karşılaşan Ak, öğrenciler ile tek tek ilgilendi. Ak, daha sonra öğrencilere fotoğrafları verdi.
 
Kız öğrenciler narkotim yeleği giyip motosiklete binmek için kuyrukta bekledi

Bu arada, kız öğrenciler motosiklet ve narkotim hayranı çıktı. Onlarca kız öğrenci narkotim yeleği giyip motosiklete binerek poz verdi. Öğrenciler yeleği giyip motosiklete binmek için dakikalarca sırada bekledi. Bir kız öğrencinin ise yeleği giyip motosiklete bindikten sonra asker selamı vermesi dikkat çekti.
 

Editör: Barış Köksal