Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Denizli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet A. (45) ve kardeşlerine, babası İsmail A.'dan Denizli Mahallesi 57188 Sokak'taki 2 katlı ev miras olarak kaldı. Evin ikinci katına yerleşen Mehmet A., birinci katı da kiraya verdi. Mehmet A., bu duruma itiraz eden kardeşi Ziya Ali A.'nın oğlu İsmail A. (22) ile tartışmaya başladı. 

Mehmet A. ev için 30 bin lira teklif etti ancak yeğeni bunu kabul etmedi. Bu nedenle çıkan tartışma akrabaların araya girmesiyle önlendi. Dün akşam saat 23.30 sıralarında amcasının evine gelen yeğen İsmail A., tartışma sırasında yanında getirdiği pompalı tüfekle amcasına ateş edip kaçtı. Bu sırada Mehmet A.'nın eşi Hacer A. (40) bağırarak yardım istedi. 

Mehmet A.'nın yakınlarda oturan oğlu eve gelerek babasını otomobille özel bir hastaneye götürdü. Mehmet A., burada yapılan müdahalenin ardından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet A., gece saat 01.00 sıralarında hayatını kaybetti. İsmail A. ise polis tarafından yakalandı. Amcasını öldürdüğünü kabul eden İsmail A., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Editör: Barış Köksal