Geçen yıl büyük ikramiyenin çıktığı Adana'da bu yıl 3 milyon lira ikramiye kazanan bileti satan Milli Piyango bayisi, bu yıl da büyük ikramiyenin Adana'dan çıkacağına inandığını söyledi. 

Milli Piyango biletleri kasım ayının sonundan itibaren satışa sunuldu. Milli Piyango, Yılbaşı Özel Çekilişi'nin büyük ikramiyesini 55 milyon lira olarak belirledi. Büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verilecek. Çekilişte toplam ikramiye tutarı ise 289 milyon 465 bin lira olacak. 

10 yılda 4 kez büyük ikramiyenin çıktığı Adana ise en çok ikramiye kazanan İstanbul'un ardından ikinci sırada.
Geçen yıl da büyük ikramiyenin çıktığı Adana'da Mili Piyango bayiliği yapan Erdal Çiçek, geçen yıllarda çok sayıda büyük ikramiyenin kendi büfelerinden satılan biletlere isabet ettiğini belirtirken, "İstanbul'da Nimet Abla varsa, Adana'da da biz varız" dedi.

Yılbaşı biletlerinin satışa çıkmasının ardından ilginin yüksek olduğunu vurgulayan Çiçek, bu ilginin yılbaşı yaklaştıkça daha da artmasını beklediklerini, kredi kartıyla bilet satışı yaptıklarını söyledi. 

20 yıldır Milli Piyango bileti sattığını ,ikramiye çıkan insanların gelip teşekkür ettiğinde en az onlar kadar mutlu olduğunu söyleyen Çiçek, Adana'ya 10 yılda 4 kez büyük ikramiye çıkmasından dolayı bilet satışlarının iyi olduğunu, büyük ikramiyenin yine Adana'ya çıkacağına inandığını kaydetti.
Editör: Barış Köksal