Adana Büyükşehir Belediyesi Aile ve Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemili çocukları yalnız bırakmadı. Lösemili çocuklar için hastanede müzik eşliğinde eğlence düzenleyen ekip, çocuklara küçük hediyeler dağıttı. Hastaneyi eğlence alanına dönüştüren çocukların mutluluğu, yüzlerindeki tebessümle somutlaştı.
Konu ile ilgili Adana Büyükşehir Belediyesi Aile ve Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Selma Duygun açıklama yaparak şunları kaydetti:


"Her yıl 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak kutlanmaktadır. Bizde Adana Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak, Lösemili çocuklar haftasında farkındalık oluşturmak amaçlı, biraz olsun onları güldürebilmek ve mutlu etmek için Ç.Ü. Balcalı Hastanesi Pediatrik Onkoloji Polikliniğinde müzik eşliğinde eğlence düzenleyip, hediye dağıttık. Adana Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğüne 2015 yılında kazandırılan Onkoloji Nakil Aracımızla, 4080 hastaya nakil hizmeti vermiş bulunmaktayız. Kayıtlı 62 hastamızı evlerinden alıp hastanede tedavi ettirip, tedavi sonrası evlerine bırakmaya devam etmekteyiz.”

Editör: Barış Köksal