Adana’da Menderes C. ve Nuray C. bundan 25 yıl önce evlendi. Bu evlilikten 2 çocukları oldu. İddiaya göre, Menderes C. iki yıl önce Derya Ç. isimli bir kadınla sevgili oldu.

Bu durumu öğrenen Nuray C. eşiyle tartıştı. Dün gece de Menderes C. sevgilisini eve getireceğini söyledi. Sabah olduğunda ise karı koca arasında yine eve sevgili getirme meselesi yüzünden tartışma çıktı.
 
KADIN ÜZERİNE KAYNAR SU DÖKTÜ, ADAM İSE...


Bunun üzerine Nuray C. mutfağa gidip kaynar suyu alıp yatakta bulunan kocasının üzerine döktü. Haşlanan koca, kalkıp mutfaktan bıçak alarak karısının boğazını kesti. Bu arada, çocuklar kavga seslerine uyanıp hemen olaya müdahale etti.
 
KADININ DURUMU AĞIR


Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Nuray C.’yi Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne; Menderes C.’yi ise Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Ameliyata alınan Nuray C.’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan adamın yanık ünitesindeki tedavisi sürüyor.  

ÇİFTİN OĞLU YERDE İKİ BIÇAK BULDU


Çiftin oğlu Bayram C. (21) ise eve geldiğinde yerde iki bıçak olduğunu, babasının annesini yaraladığını öğrendiğini söyledi.

Editör: Barış Köksal