Olay, Yüreğir ilçesinin Seyhan mahallesinde meydana geldi. Cem Toraman arkadaşlarıyla birlikte son klibini çekmek için Adana'ya geldi. Klipte senaryo gereği kar maskeli şahıslar soygun yaparken silahlı çatışma çıkıyor. Klip çekimi başlayınca araçlar gelip içinden kar maskeli şahısları inip silahlar patlayınca yoldan geçen vatandaşlar 155 polis imdat hattını arayıp, "Seyhan mahallesinde ara sokaklarda kar maskeli şahıslar var araçtan ateş ediyorlar" diye ihbarda bulundu.

Polis ihbar üzerine harekete geçerek aracı ve silahlı şahısları bulmak için çalışma başlattı. Terör saldırısı olma ihtimaline karşılık terör polisi de olay yerine sevk edildi. Uzun namlulu silahlar ve zırhlı araçla terör polisi de olay yerine çıkış yaptı. Polis kısa sürede silah seslerinin geldiği adrese geldi. Polisler geldiğinde Cem Toraman'ı şarkı söylerken buldu. Polis şarkı söylemeyi durdurup "Burada ne oluyor" diye sordu. Cem Toraman da kendisinin Almanyalı bir sanatçı olduğunu ve burada klip çektiğini söyledi. Polis klip çekmek için izni olup olmadığını sordu. Cem izin almadıklarını söyleyince polis valilikten izin almadan klip çekilemeyeceğini söyleyerek klip çekimine son vermelerini istedi. Cem Toraman, polisin uyarısı üzerine klip çekimini durdurdu.

Cem Toraman, Adana'da klip çekmeye çalıştıklarını belirterek, "Polisler geldi klip çekimine ara verdik. Silah sesleri üzerine klip çekimine son verdiler. Yarın valilik makamına başvuracağız, Almanya’dan geldiğimiz için bilmiyorduk izin almamız gerekiyormuş. Buraları bilmiyorduk, klip çekimi için kar maskeleri vardı, silahlar vardı ama hepsi rol icabı. Polisi görünce fazla şaşırmadık ilk başta siviller gelmişti zaten onlar sonradan gitti. Bende dedim ki 'bir sorun, problem yok', çünkü buralar tenha. Ama sonrasında bayağı bir ekip aracı geldi, artık durumları biliyoruz bundan sonra izin almamız gerekiyor" dedi.

"SUMMER CEM KİMDİR"

Asıl adı Cem Toraman olan Summer Cem 1983 Mönchengladbach doğumlu. Anne ve babası Malatyalı. Eko Fresh, Bushido gibi ünlülerle çalıştı. Sucuk&Champagner solo albümü yaptı. KC Rebell ile yaptığı Hayvan parçasıyla hayvan kelimesi Almanca’ya girdi. Dört solo albümüyle hep satış listelerinde ilk onda yer aldı. Summer Cem’in klipleri internette 10 milyona yaklaşan izlenme oranıyla rekorlar kırdı.
Editör: Barış Köksal