Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan 37 yaşındaki Sedat Tuncer, Kurban Bayramı'nın 3. günü sabah saatlerinde her hafta sonu gittiği Seyhan Nehri'ne balık avlamaya gitti. Sabah erken saatlerinde evden çıkan Tuncer eşi ve çocuklarını hiç aramadı. 

Bunun üzerine 12 yaşındaki oğlu Kadircan Tuncer, babasını merak ederek telefonla aradı ancak telefonu cevap vermedi. Bir süre sonra oğul Tuncer, tekrar telefonla aradığı babasından yanıt alamayınca bu kez aramak üzere balık avladığı yere geldi. Burada babasının mobiletini gören çocuk, kendini bir türlü bulamadı. Daha sonra oltasının olduğu yere doğru bakınca babasının su içinde hareketsiz halde yattığını görerek şoka girdi. Çocuğun çığlığı üzerine yanına gelen vatandaşlar, Tuncer'in cesedini görüp hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Bu arada çocuk, gözyaşlarına boğularak "Baba" diyerek feryat etti. Çocuğu çevredeki vatandaşlar su verip sakinleştirmeye çalıştı. Çocuk daha sonra polis aracı ile olay yerinden uzaklaştırıldı. Bu sırada olay yerine su altı polisi gelerek cesedi sudan çıkardı.


"CESEDİ FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER"

Su altı polisi, cesedi sudan çıkartırken yine etrafta bir anda meraklı vatandaşlar ortaya çıktı. Yeni Köprü üzerinde cesedi görmek isteyen sürücüler, araçlarını park edip film izler gibi cesedin çıkarılışını izledi. Ayrıca Seyhan Nehri kıyısına gezmeye gelen meraklı vatandaşlar da cesedi görmek için birbiriyle yarışırken diğer taraftan da cep telefonlarıyla cesedin fotoğrafını çekip görüntüye aldılar. Olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde inceleme yaparken Tuncer'in balık avlarken nehre düştüğü ve yüzme bilmediği için boğulduğu ihtimali üzerinde duruyor. 
Tuncer'in cesedi otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.





Editör: Barış Köksal