Adana'da, 5 yaşındaki oğlu tarafından kazara tabancayla vurularak öldürülen Kerim Kırat'ın sosyal medya hesabında oğluna havalı tüfekle ateş ettirdiği ana ait görüntüler ortaya çıktı.

MASADA BIRAKILAN SİLAHLA OYNAMAYA BAŞLADI

Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde, 12 Aralık'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre, belediyede çalışan emekli uzman çavuş Kerim Kırat, işten geldikten sonra tabancasını sehpanın üzerine bırakarak, yemek yemeye başladı. Odaya gelen oğlu Z.K. tabancayı alarak oynamaya başladı. Kırat, tabancayı oğlundan almak istedi. Ancak tabanca ateş aldı ve Kırat vuruldu. Silah sesi üzerine komşuları polisi aradı. Eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kırat, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Daha sonra yoğun bakımda tedavi altına alınan Kırat, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Kırat'ın oğlunu sürekli tabancayla oynattığını belirledi. Kırat'ın sosyal medya hesabında da oğluna havalı tüfekle ateş ettirdiği ana ait görüntülere ulaşıldı. Kırat'ın cenazesi otopsinin ardından Osmaniye'de toprağa verildi.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal