Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan:
"Yaptıkları ihanetin bedelini ödeyecekler"
 
Adalet Bakanlığı Adana Göltepe Eğitim Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 250 davetli katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında ney dinletisi sunuldu. Etkinlikte konuşan Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Suriyelilerin yüzyılın en ağır mezalimine maruz kaldığını belirten Başsavcı Yeldan,”Bu masa etrafında bulunan tüm insanlar, yüreği yaralı insanlardır. Bu rahmet ve bereket ayında dokunulması gereken o güzel yüreklere dokunmak için arkadaşlarımızla beraber yola çıktık. İnşallah bölgemiz ve ülkemiz huzur içinde geleceğe yürüyecek. Bölgemizde ve ülkemizde yaşanan tüm acıların son bulmasını temenni ediyorum" dedi.

Terör örgütleriyle mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüklerini kaydeden Yeldan, “15 Temmuz'da o hain darbe girişiminde bulunanların sonlarını hep birlikte göreceğiz. Adalet mutlaka tecelli edecek. Bunlar hak nazarında, hem mahkeme huzurunda hem de halkımızın huzurunda milletimize ve devletimize yaptığı bu ihanetin bedelini ödeyecekler” diye konuştu.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Serhat Çağ da iftar organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti. Etkinlikte bazı kurum ve kuruluş temsilcilerine hükümlülerin yaptığı el işi oyma tablolar hediye edildi. Semazen gösterisinin de yapıldığı iftar programı sonunda Suriyeli yetim çocuklara oyuncak dağıtıldı.
 
Editör: Barış Köksal