Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde 26 Ocak 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre, 6 Nisan 2014 günü anlaşamadıkları için ayrı yaşayan ancak boşanmayan Sevgi D. (46) eşi Cemal D. (54) tarafından nafaka istediği için iş yerinde tabanca ile vurularak öldürüldü. Bu olaydan sonra anne Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilirken, kocası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu durumdan dolayı çiftin O.K (22) adlı çocukları bunalıma girdi. O.K'ya ağabeyi M.K (25) destek olmaya çalıştı. Ancak O.K girdiği bunalımdan çıkamayarak dün gece ağabeyi bakkala gidince ruhsatlı tabancası ile kafasına bir el ateş ederek intihar etti.

Tabanca sesini duyan vatandaşlar eve geldiklerinde O.K'yı kanlar içinde görüp sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelin sağlık ekipleri Köylü'nün öldüğünü belirledi. Cenaze, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmadan sonra otopsi için Adana Adli Tıp Kurum Morgu'na kaldırıldı.

ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Otopsinin ardından O.K'nın cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak önce annesinin evine oradan da Kabasakal Mezarlığı'na getirildi.

Burada cenaze işlemleri tamamlandıktan sonra cenaze namazı kılındı. Namazın ardından O.K'nın tabutu, cenazesi annesinin mezarının yanına getirildi. M.K kardeşini mezara kadar omuzunda taşıdı. O.K'nın cenazesi 9 ay önce babası tarafından öldürülen annesinin yanına açılan mezara defnedildi. O.K defnedilirken yakınları gözyaşlarına boğuldu.

AİLEDEN GERİYE TEK ÇOCUK KALDI

Yaklaşık 26 yıl önce evlenen Sevgi ve Cemal D'nin anlaşamayarak ayrılmasından sonra ise bir aile faciası yaşandı. Polis memuru Cemal D, 4 yıl önce eşiyle ayrı yaşamaya başladı, eşine ve çocuklarına kötü davrandığı için ailesi ile bağları tamamen koptu. İki oğlu da babasını mahkemeye verip soyadını kullanmak istemediklerini belirtip dayılarının soyadı olan K. soyadını aldı. Bir süre sonra ise boşanma davası açıldı. Sevgi D. nafaka istediği, Cemal D ise vermek istemediği için boşanma bir türlü gerçekleşmedi. Bu nedenle Cemal D. eşini çalıştığı işyerinde öldürdü. Bu acıya dayanamayan O.K intihar etti. Anne ve oğul mezara, baba cezaevine giderken geriye M.K kaldı.

Editör: Barış Köksal