Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada Cuma günü, Adana 5 Ocak Stadyumu’nda Kuzey İrlanda ile yapacağı hazırlık maçı için uçakla ile Adana’ya geldi. Adana Havalimanı’nda bir grup taraftar tarafından karşılanan ay-yıldızlı kafileye yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu.

Uçaktan iner inmez gazetecilerin yanına gelen Teknik Direktör Fatih Terim, milli takımın hocası olarak memleketinde ilk maçına çıkacağı için heyecanlı olduğunu belirterek, "Açıkçası duygularım karışık, ama mutlu olduğum kesin. Baba ocağındayım. Buradan tüm Adanalı hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah yarın hep beraber güzel bir maç oynayacağız" dedi. Bir basın mensubunun, kadrodaki yeni oyuncuları sorması üzerine Terim, "Yeniler inşallah burada eskirler. Niyetimiz o" şeklinde cevap verdi.

Milliler, havalimanından takım otobüsü ile kalacakları otele geçti.

Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde hazırlıklarının İstanbul etabını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayan ay-yıldızlılar, Kuzey İrlanda maçı öncesi son antrenmanını bu akşam maçın oynanacağı Adana 5 Ocak Stadı’nda yapacak. Türkiye ile Kuzey İrlanda A milli futbol takımları arasındaki özel maç, yarın saat 21.00’de başlayacak. Konuk ekip Kuzey İrlanda da bugün 5 Ocak Stadyumu’nda, yarın da Adana Gençlik Stadyumu’nda yapacağı antrenmanlar ile maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Kuzey İrlanda ile 12. kez karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor: 
Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Gökhan Töre, Olcay Şahan, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Serdar Aziz (Bursaspor), Serkan Kırıntılı, Koray Altınay (Çaykur Rizespor), Tarık Çamdal, Aytaç Kara (Eskişehirspor), Salih Uçan, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Burak Yılmaz, Umut Bulut, Emre Çolak, Semih Kaya (Galatasaray), Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği), İshak Doğan(Kardemir Karabükspor), Adem Büyük (Kasımpaşa), Aydın Karabulut (Sivasspor), Aykut Demir, Zeki Ayvaz (Trabzonspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Sercan Sararer (Stuttgart), Mevlüt Erdinç (Saint Etienne)
Editör: Barış Köksal