Adana'nın Koyuncu köyü mevkiinde 21 Ekim 2011 tarihinde, iddianameye göre, Mehmet Bulgan’ın kullandığı, içinde Necati Deniz, Ali Örgen ve Yaşar Demir’in bulunduğu otomobil, Necdet A.'nın yetkilisi olduğu ekibin elektrik direği dikmek için çıkardıkları moloza, daha sonra da direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşı tarafındaki plakasız römorka çarptıktan sonra kanala uçtu. Kazada Yaşar Demir, araçtan fırlayarak yere düşüp, yaralandı. Römorkun yanında bulunan ve kanala düşen Bedi Tanlak (46) ile otomobil içindeki Mehmet Bulgan (47), Necati Deniz (61) ve Ali Örgen (49) ise boğularak öldü. 

Olaydan sonra Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Taksirle adam öldürme ve yaralamaya neden olma" suçundan dava açılırken, davanın son duruşması da yapıldı. Son duruşmaya katılmayan ve yolda bıraktığı molozlar nedeniyle kazanın meydana geldiği ileri sürülen elektrikçi Necdet A., suçlamayı kabul etmemişti. Necdet A., bir müşterisine ait bahçeye tesisat çekmek amacıyla, dikilecek direkler için çukur kazdıklarını söyleyerek, “Kullanacağımız taşları çukurun yanına bıraktık. Taşlar yola 1 metre kadar girmişti. Ancak uyarı amacı ile 14 metre ileriye reflektör bırakmıştık. Kusurum yok” demişti.

Yerleşim yeri dışındaki karayolu üzerine römorku park etmesi nedeniyle kazada kusuru olduğu öne sürülen Özhan Sönmez de suçlamayı kabul etmemişti. Mahkeme, Necdet A.'yı kusurlu bularak önce 7 yıl hapse mahkum etti. Sanığın iyi halini göz önünde bulunduran mahkeme, cezayı 5 yıl 10 aya indirirken, diğer sanık Sönmez hakkında ise kusuru bulunmadığı için beraat kararı verdi.
Editör: Barış Köksal