Yüreğir Belediyesi Kültür Evleri’nde, eğitime destek kursları kapsamında ücretsiz kurs gören ve yapılan seviye belirleme sınavlarında başarılı olan 6 -7 ve 8 sınıf öğrencilerine eğitim seti dağıtıldı. Çanta, takviye kitap setleri ve kırtasiye malzemelerinden oluşan setlerin dağıtımı sırasında Başkan Çelikcan’a Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç’ta eşlik etti.

Dağıtım töreninde konuşan Başkan Çelikcan, “Bugün inşallah burada dört yıldır devam ettirdiğimiz, özellikle hükümetimizin bu kararını almadan önce de başlatmış olduğumuz, devletimizin vermiş olduğu kararla hiç kimsenin tekelinde olmadan bu kursları Milli Eğitim Bakanlığı’nın denetiminde, milli eğitim öğretmenlerimiz tarafından verilmesi çok güzel” dedi.

Başkan Çelikcan konuşmasında ayrıca “Özellikle dar gelirli ailelerin çocuklarının bu kurslardan ücretsiz faydalanması ve bizlerinde belediye olarak bu çocuklarımıza kaynak kitapları vermesi, hem bizim hem de küçük yavrularımız içim mutluluk verici. İnşallah bu kurslardan güzel sonuçlar elde edecekler. Ben bütün yavrularımızın geleceğinin aydınlık olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum ve yarının büyükleri olarak ülkemizi yönetecek çocuklarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç’ta eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Çelikcan’a teşekkür etti.

Editör: Barış Köksal